Ta en Norgesferie på sykkel

Ta en Norgesferie på sykkel
Ta en Norgesferie på sykkel

Noe vi virkelig anbefaler er å ta deg en Norgesferie på sykkel. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor dette er noe du bør gjøre.

Norge på langs

Dette er jo absolutt en av de mest populære sykkelturene som finnes der ute. Det er vanlig å sykle fra Lindesnes til Nordkapp. Det finnes faktisk noen som har satt verdensrekord på denne distansen. Det å sykle fra Lindesnes til Nordkapp gir deg muligheten til å se en rekke ulike ting. Du kan selvsagt selv velge slags turistattraksjoner du har lyst til å se på veien.

Du trenger heller ikke å gjøre reisen så fort som mulig, du kan ta deg god tid for å virkelig nyte det fantastiske landskapet vi har.

Norge på tvers

Dette er noe som har blitt mer og mer populært de siste årene. Det å sykle Norge på tvers er ikke like vanskelig som å sykle på langs, men det er like spennende. Du kan for eksempel besøke Vestkapp, noe som er et punkt mange ikke en gang har hørt om!

Hva skal jeg ta med meg?

Noe som er viktig å tenke på er at du skal måtte dra sykkelen din, i tillegg til bagasjen. Derfor kan det være lurt å pakke så lett som overhodet mulig. Vi anbefaler deg å finne ut hva andre syklister har tatt med seg på sine ferder. Da vil du lettere kunne evaluere hva som er bra for deg.

Det å gjøre grundig research på hva man faktisk trenger viktig, men siden du skal sykle gjennom mange norske byer så vil du jo selvsagt også ha muligheten til å kjøpe ting på veien, så det er absolutt ikke krise om du glemmer noen greier på veien.

Hvor har du lyst til å sykle i Norge?

rider