Sunn kropp og et vakkert hår

Sunn kropp og et vakkert hår
Sunn kropp og et vakkert hår

Vi vet alle at det ikke er noen nøyaktig sammenheng mellom en frisk kropp og en sunt hår, men det hjelper å holde seg i form. Mange opplever å få kreft i ung alder, mens andre igjen lever relativt usunt før de forstår alvoret.

Selv er vi over snittet interessert i sykling, og i vår sykkelgruppe finner vi folk med all slags hår. Men felles for oss alle er at vi elsker å kle oss i aller siste sykkelmote. Det handler om Kask, Castelli, Assos og Oakley. Det handler også om solbrune armer og bein, lav fettprosent og selvfølgelig en tøff sykkel.

Men først og fremst handler sykling for oss sosialt samvær og felles interesse for sykkelsporten. Det kan du også, med eller uten vakkert hår. Vi vet forresten om en mulig, nettsiden www.nordichair.com fikser tynt hår og arret hud. Ikke bare for din selvtilfredshet, men også for å bedre din selvtillit.

Sykle med oss

Ønsker du å sykle konkurranser som Trondheim-Oslo eller Mjøsa Rundt, kan du sykle med oss. Vi har grupper for forskjellige nivå, slik at du kan delta på et nivå som du utvikler deg på. Men vil du bruke sykkelen på ferie, kan vi foreslå en rekke nettsider for deg.

Sykkelnettverket

Dette er en side opprettet av Statens Vegvesen. Her får man en oversikt over alle sykkel -og gangstier rundt om i landet. Her finner man også en liste over spennende arrangementer som kommer i nærmeste fremtid. På den måten kan man planlegge for ferien sin, og sale opp for reisen.

Fjordtours

Denne nettsiden er helt utrolig. Her finner man fantastiske sykkelruter rundt om i landet. Alle er testet og omtalt av folk som allerede har syklet dem. Man får en fin oversikt over vanskelighetsgrad og opplevelsesverdi.

Framtiden

Her kan man lese om fordelene med å sykle, ikke minst med tanke på helsegevinsten. Mange kommer seg ikke opp av sofaen etter lange arbeidsdager. Andre har kroniske plager som gjør dem immobile. Det er syn, fordi sykling er så bra for helsa deres. Les om hvorfor sykling er så bra for helsa her.

Sykkelkomponenter

Dette er en online sykkelbutikk, men også en av de beste på alle ting man trenger til sykkelen. Dette er noe alle trenger for å komme se opp og ut. Uten sykkelkomponenter blir man sittende. Med det riktige utstyret er man fort i gang med en livsstilsendring som gir effekt på humør og helse.

rider